Skip to content

darázsirtás

Darázsirtás Tolna megye

Alsónyék, Alsónána, Aparhant, Attala, Belecska, Bikács, Bogyiszló, Bonyhád, Bonyhádvarasd, Báta, Bátaapáti, Bátaszék, Bölcske, Cikó, Csibrák, Csikóstőttős, Dalmand, Decs, Diósberény, DombóvárDunaföldvár, Dunaszentgyörgy, Döbrököz, Dúzs, Értény, Fadd, Felsőnyék, Felsőnána, Fácánkert, Fürged, Gerjen, Grábóc, Gyulaj, Gyönk, Györe, Györköny, Harc, Hőgyész, Iregszemcse, Izmény, Jágónak, Kajdacs, Kakasd, Kalaznó, Kapospula, Kaposszekcső, Keszőhidegkút, Kisdorog, Kismányok, Kisszékely, Kistormás, Kisvejke, Kocsola, Koppányszántó, Kurd, Kéty, Kölesd, Lengyel, Lápafő, Madocsa, Magyarkeszi, Medina, Miszla, Mucsfa, Mucsi, Murga, Mórágy, Mőcsény, Nagydorog, Nagykónyi, Nagymányok, Nagyszokoly, Nagyszékely, Nagyvejke, Nak, Németkér, Ozora, Őcsény, Paks, Pincehely, Pusztahencse, Pálfa, Pári, Pörböly, Regöly, Simontornya, Sióagárd, Szakadát, Szakcs, Szakály, Szedres, Szekszárd, Szálka, Szárazd, Sárpilis, Sárszentlőrinc, Tamási, Tengelic, Tevel, Tolna, Tolnanémedi, Udvari, Újireg, Varsád, Váralja, Várdomb, Várong, Zomba, Závod

Darázsirtásra lenne szükség?

Forduljon hozzánk!
A darazsak nem csupán bosszantó rovarok, hanem komoly veszélyforrást is jelentenek. Ugyan nem elhanyagolható a hasznuk sem, ám a csípésük rendkívül fájdalmas, és az arra érzékenyeknél akár halált is okozhat. Éppen ezért fontos a lakott területeken belül a darázsirtás.

A darázsméreg-allergia ugyanis fulladást okozhat, de allergia sem kell hozzá, ha a csípés a fejen, a nyakon, vagy a szájon belül éri az embert. Allergia esetén már egy csípés is súlyos rohamot válthat ki, akár pár perc alatt is kialakulhat a legsúlyosabb, akár végzetes kimenetelű reakció, az anafilaxia, melynek során szapora szívverés, vérnyomásesés, zavartság, hányás, hasmenés, eszméletvesztés, sokk alakulhat ki.

Annak érdekében, hogy a fenti esetnek még a legkisebb esélyt se adjuk meg, érdemes a darazsak megjelenése után azonnal darázsirtást rendelni, mert így még akkor megszüntethetjük a veszélyt, amikor az nem harapódzott el.

Amennyiben darázsirtást szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Darázsirtás Tolna megye

Miért bízza tapasztalt szakemberre a darázsirtást?

A darazsak sok családi háznál, nyaralónál okoznak problémát. Ilyenkor az érintett ingatlantulajdonosok sokszor maguk gondoskodnának a kellemetlen élőlények eltávolításáról, azonban ez semmiképp sem ajánlott, ugyanis komoly veszélybe is sodorhatják magukat az emberek.

A darázsirtáshoz és a fészkük eltávolításához kellő gyakorlatra, megfelelő védőfelszerelésre van szükség. A darazsak roppant alattomos módon, hirtelen támadnak, ezért a legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülni. Ebben csakis egy rutinos szakembernek van tapasztalata, aki mindemellett olyan szerekkel, védőfelszereléssel dolgozik, amikkel nem jelent kihívást a darázsirtás. Sokan nem is tudnak arról, hogy allergiásak a rovarok csípésére, így még veszélyesebb nekilátni laikusként, védőruházat nélkül a darázsirtásnak, hiszen az életét kockáztathatja az ember!

Ha szakemberekre van szüksége mihamarabb a darázsirtáshoz, keressen bennünket bizalommal! Gyors, ügyfélközpontú szolgáltatásunk segít megszabadulni Önnek a kellemetlen élőlényektől.

Darázsirtás